Apocalyptica: Inquisition Symphony -2LP



Apocalyptica: Inquisition Symphony -2LP
OMN Label v.2016
Heavy Weight Vinyl / Remastered For Vinyl
Gatefold Sleeve

A1 Harmageddon 4:56
A2 From Out Of Nowhere 3:10
A3 For Whom The Bell Tolls 3:09
A4 Nothing Else Matters 4:45
B1 Refuse/Resist 3:12
B2 M.B. 3:58
B3 Inquisition Symphony 4:57
B4 Fade To Black 5:00
C1 Domination 3:30
C2 Toreador 4:20
C3 One 5:44
D1 Harmageddon (Live) 4:59
D2 Inquisition Symphony (Live) 5:02
D3 Refuse/Resist (Live) 3:13
Selaa myös nämä tuoteryhmät: LP:t A-E, LP – Levyt, Kotimaiset LP:t